M2 Ytskikt AB

Välkommen till M2 Ytskikt AB! Vi är en golvfirma med mer än 30 års erfarenhet av golvläggning och andra golvrelaterade tjänster. Det betyder att vi sitter på en kompetens som få av våra konkurrenter ens kommer i närheten av. Vi erbjuder en helhetslösning när det gäller golv och tar oss an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar, från de allra största till de allra minsta. Vi vänder oss dessutom till flera olika typer av kunder.

Vår personal

M2 Ytskikt AB är en stor firma med ett femtiotal kunniga och erfarna golvläggare. Oavsett vilka av våra golvläggare som kommer för att hjälpa dig kan du alltid känna dig trygg i det faktum att de både har den utbildning, erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna förse dig med bästa tänkbara service!


Vår adress

Vi på M2 Ytskikt AB har Hållnäsgatan 13 i Uppsala som vår adress. Du är välkommen att komma förbi och hälsa på oss om du har något som du vill diskutera lite närmare. Meddela oss dock gärna i förväg så att vi kan försäkra oss om att vi kan ta emot dig och ge dig den tid och hjälp du förtjänar. Vi ser fram emot att få prata mer med dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify