Så kan våra golvläggare hjälpa dig

Just golvläggning är självklart en av de saker som våra golvläggare kan hjälpa dig med. Det är dock långt ifrån det enda. Det är nämligen inte alltid som det är nödvändigt att lägga ett helt nytt golv, detta så länge det inte är vad du föredrar förstås. Hur som helst kan det i många fall räcka med en golvslipning för att rädda ett golv. Också det är därför något som våra golvläggare kan hjälpa dig med. Det kan vara ett utmärkt alternativ så länge golvet ifråga inte är alltför slitet. I de fall då det är det kan en golvläggning vara det enda alternativet.

Våra golvläggare kan även förse ditt golv med andra typer av behandlingar. Det kan bland annat röra sig om lackering, hårdvaxolja, annan typ av olja, eller lut. Vilken typ av behandling som passar bäst beror på vad för typ av golv du har samt dess skick.

Avjämning

Innan man börjar med själva golvläggningen kan det vara nödvändigt med en så kallad avjämning. En sådan går ut på att man med hjälp av spackelmassa jämnar ut det underlag som golvet ska läggas på om så krävs. Detta är ytterligare ett exempel på en av de saker våra golvläggare kan hjälpa dig med.


Vårt arbetsområde

Geografiskt sett är det främst Uppsala som är vårt arbetsområde. Det betyder dock inte att det är det enda, utan våra golvläggare finns även tillgängliga för dig som bor eller är verksam i andra delar av Uppland med omnejd. Tveka därför inte på att kontakta oss om du bor eller verkar här och är intresserad av våra tjänster. Vi ser fram emot att kunna ge dig den hjälp du är ute efter!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify